A JanArt egy populáris marketing vállalkozás, hogy miként lehet profitorientáltan kiszervezni a teljeskörű marketinget, pénzt, időt és energiát spórolva.

Ügyfeleim számára fontos a folyamatos online jelenlét, mivel több csatornán is kommunikálnak, de ehhez nincs megfelelő belső kompetencia vagy idő szűkében vannak, ezért a marketing tevékenységüket kiszervezik!

Én összehangolom az online jelenlétet a cég stratégiájával, a Brandet hozzáillesztem a vásárlói igényekhez és ezt megmutatom a célpiacnak!

Marketing és a márkastratégia titka, hogy alaposan megismerni a márka mögötti filozófiát és a brandet képviselő embereket, az érzéseikkel ,vágyaikkal, félelmeikkel, elképzeléseikkel és a terveikkel együtt, hogy a Brandet a legjobban tudjam komminálni.

A marketing terület napról napra jelentősen fejlődik, a cégvezetőknek sokszor nincs ideje ezt nyomon követni. Hónapról hónapra, napról napra, rengeteg újdonság van az online világban. Ami egy évvel ezelőtt újnak, hatékonynak számított, az közel sem biztos, hogy most is aktuális. Nem könnyű lépést tartani a napi teendők mellett, viszont én ebben tudok a segítségedre lenni.
Finomra hangolom a marketing folyamatokat és komplex képet és javaslatokat adok az újdonságokról.

JanArt a céged hatékony marketing és a stílusod kulcsa…