MARKETING TANÁCSADÁS

Az alaposan összeszedett marketingstratégia megléte kulcsfontosságú egy vállalkozás sikeréhez. A marketing nem önálló, egyszeri tevékenység, hiszen részben összefonódik az üzleti tervvel. Együtt veled megtervezem, mire kíváncsi a közönséged és ha valaki még sem az, akkor felkeltem az érdeklődését. A Te hivatásodban Te vagy a legjobb, hadd meséljek róla úgy, hogy mindenki ráharapjon. A hazai marketing piacot átlátva, és több minősített partnerrel együttműködve összehangolom és levezényelem a szükséges munkafolyamatokat. Egy alkalmazott marketinges munkatárs helyett, magas szakmai tudással rendelkező csapatot kapsz. Magas színvonalon, maximális hatékonysággal dolgozunk, hogy sikerre vigyük vállalkozásod. Egy jól felépített és pozitív imázzsal rendelkező üzleti márkának rengeteg előnye van! Ha csak belegondolsz a saját kedvenc márkáid egyikébe, majd beleképzeled magadat a tulajdonosaik helyébe, biztos vagyok benne, hogy azonnal egész listát tudsz felsorolni, miért lehet jó annak a márkának a tulajdonosának lenni. Na, belevágunk?

SOCIAL MEDIA

Tartalom marketinggel – „célba érő posztokat” hozzok létre. Az étékesítéssel kapcsolom össze a vállalkozásodat nap mint nap, hogy segítsem megmutatni, hogyan érd el a számodra tökéletes célközönséget és megmutatom hogyan szolgáld ki őket online a legmagasabb szinten, mindezt mérhetően. Kidolgozom a céljaidnak legmegfelelőbb kampányokat és úgy gazdálkodok a hirdetésedre szánt keretből, hogy a lehető legjobb eredményt érd el. A jó kommunikáció növeli a bizalmat és sosem megy ki a divatból. Beépítem a kulcsszavak a kommunikációdba, hogy tudasd a vállalkozásod által vallott legfontosabb értékeket, az aktuális információt, amit mindenképpen szeretnél megosztani ügyfeleiddel. Érdekes tartalmat írok hogy látogatóid követőiddé váljanak. Itt nyer értelmet a weboldal Cikk/Blogcikk, Facebook és a Google üzleti oldal követőinek gyűjtése is, hogy később Ők is a cégedet válasszák. Ezáltal javul és bővül a honlapszerkezet és kedvezőbb Google helyezések érhetők el. A friss és minőségi tartalom terjed mint a futótűz és ingyenes reklámot biztosít. Sikeres márkát csak minőségi vizuális, audiovizuális és szöveges tartalmakkal lehet felépíteni. Bízd a marketinget a JanArt-ra!

ARCULAT DESIGN & REBRANDING & WEBFEJLESZTÉS

A branding menedzsmentben, olyan stratégiákra összpontosítok, amelyek szoros kapcsolatot hoznak létre a termékek vagy szolgáltatások arculati márkái és a végfelhasználók között, a sikeres és hatékony kommunikáció érdekében. A márkaelemzés, a marketingstratégia, a kommunikáció és az üzleti tevékenységek tipikusan a branding részét képezik. Segítek abban, hogy létrehozzunk egy olyan erős márkát, ami versenyképes a piacon a többi hasonló vállalkozás mellett. Akár a franchise és sorozat márkák kialakításában. A designra és a vizuális anyagokra összpontosítok, mint az arculat, grafika, nyomda, videó és képanyag összhangban való megalkotására. A leggyakrabban igényelt grafikai elemek: Weboldal designtervezés, illusztrációk, pattern minták, egyedi ikonok, logótervezés, teljes kis vagy nagy arculattervezés, arculati kézikönyvkészítés-arculati elemek összesítése, használhatóságukról, plakáttervezés, szórólap, brosúra, rollup tervezés, kiállítási kellékek grafikai előkészítése, Facebook profilkép és borító, Facebook és Instagram kampány és poszt kreatívok, Insta feed kialakítása tematikus poszt stratégia, bannerek a Google és más hirdetési hálózatok felületeire. Nézzük meg a stílusod!